Vrachtwagens en wegenbouw

AUTOBANDEN SOOI - Kasterlee - Vrachtwagens en wegenbouwVrachtwagens

AUTOBANDEN SOOI is gespecialiseerd in vrachtwagenbanden en heeft van bij de oprichting van het bedrijf gedurende verschillende decennia een naam en faam opgebouwd in dit segment. 

Het verkopen, monteren en opvolgen van vrachtwagenbanden is immers niet weggelegd voor elke bandenspecialist of garagebedrijf. De technische en commerciële eisen van de professionele klant vergen een doorgedreven kennis en ervaring van deze banden.

 

Grondverzet- en industriebanden

Het hanteren en monteren van grondverzet- en industriebanden is werk voor een gespecialiseerde bandencentrale. AUTOBANDEN SOOI heeft gedurende verschillende decennia een naam en faam opgebouwd in dit segment. De technische en commerciële eisen van de professionele klant vergen een doorgedreven kennis en ervaring van deze banden.

Ook voor deze markt kan AUTOBANDEN SOOI met zijn grote voorraad een belangrijke troef uitspelen.

Voor pechverhelping of de montage van grondverzet- en industriebanden op verplaatsing beschikt AUTOBANDEN SOOI over volledig uitgeruste en professionele depannagevrachtwagens.  Deze vrachtwagens zijn uitgerust met grote montagemachines en hydraulische toestellen zodat ook grote en zware banden vlot gemonteerd kunnen worden.