Personenwagens en bestelwagens

De drie bandencentrales van AUTOBANDEN SOOI zijn uitgerust met de modernste apparatuur voor het monteren en balanceren van autobanden en het uitlijnen van personen-en bestelwagens.  In samenwerking met PROFILE TYRECENTER is AUTOBANDEN SOOI hyperspecialist in autobanden.

 

AUTOBANDEN SOOI is lid van PROFILE TYRECENTER, de snelst groeiende en professionele bandengroep in de Benelux.  Wagens van alle leasemaatschappijen kunnen bij ons terecht.

 

AUTOBANDEN SOOI verkoopt alle gekende bandenmerken en heeft daarnaast ook budgetmerken met een hoge prijs/kwaliteit verhouding op voorraad. 

 

Winterbanden

Steeds meer bestuurders van personenwagens en bestelwagens maken kennis met het nut en de grote voordelen van winterbanden: u kan bij AUTOBANDEN SOOI terecht voor deskundig advies.  Wij stockeren uw winter- of zomerbanden en monteren ze wanneer het u best past.

Door onze grote voorraad aan zomer- en winterbanden garanderen wij u een snelle en professionele service!

 

Car-Check

Kom ook langs voor een car-check voor u op vakantie vertrekt. AUTOBANDEN SOOI controleert u banden en remmen op zichtbare gebreken,zodat u met een gerust hart naar de zon of de sneeuw kan rijden.

Onze ervaren mensen staan steeds klaar om u vakkundig en vrijblijvend advies te verschaffen: neem contact op met één van onze drie vestigingen en overtuig u van ons professionalisme.     

  • Zonder afspraak binnenkomen en direct geholpen worden
  • Ruime keuze uit de grote voorraad, alle merken verkrijgbaar
  • Ook voor herstellingen
  • Groot- en kleinhandel
  • Distributie aan garages